martes, 8 de abril de 2008

"Del mercat a la taula" [2]


Èxit del llibre de receptes dels clients dels mercats municipals.
El llibre amb les 120 receptes dels clients dels mercats municipals de la província s'ha repartit al mes d’abril amb gran èxit.

Del mercat a la taula, editat per la Diputació de Barcelona, té per objectiu dinamitzar els mercats i promoure els productes propis de cada territori.

En concret, el llibre s'ha regalat a 125 mercats municipals de 57 municipis de la província, que són els que han participat en aquesta iniciativa. Amb una tirada de 900.000 exemplars, el volum recull les millors receptes que van presentar els clients d'aquests mercats: 120 receptes escollides entre les 6.500 presentades.

L'objectiu de la iniciativa era doble: d'una banda, dur a terme una dinamització dels mercats municipals, i de l'altra, promoure els productes propis de cada territori, tant si ja compten amb un distintiu d'origen i qualitat com si estan en tràmits d'aconseguir-lo, o simplement són productes amb certa tradició en aquella zona concreta.

Els mercats municipals lliuren el llibre de receptes 'Del mercat a la taula'
La campanya Del mercat a la taula es va realitzar als mercats de diversos municipis integrats a la xarxa de mercats locals de la Diputació de Barcelona, entre ells els mercats municipals de Vilafranca.

Cada municipi va escollir dues receptes guanyadores, que a Vilafranca van ser les Faves estofades de l'àvia Úrsula, de Margarita Bayer, i Arròs de pagès amb brotons, de Montserrat Campllonch. El llibre Del mercat a la taula s'està lliurant als clients i clientes dels tres mercats municipals de Vilafranca (Mercat Sant Salvador, Mercat de la Carn i Mercat de la Pelegrina) des d'aquest dimarts i fins a esgotar existències.

En total es lliuraran 900.000 exemplars entre tots els mercats participants de les comarques de Barcelona.


Comentari: Pendent

No hay comentarios:

Publicar un comentario